Koťátka se přestěhovala

29.06.2011 14:47

Koťátkům je dnes přesně měsíc a 4 dny, začala už sama jíst a pít a začínají si spolu pěkně hrát. Máma Lampička je už nestačí omývat a tak bylo potřeba naučit je chodit "na záchod" na jedno místo. Zkusili jsme tedy kočičí stelivo, Lampička svým dětem ukázala, jak se to dělá a všechni do jednoho poctivě chodí do jednoho růžku na záchod.

Jejich původní příbytek na terase jsme museli dnes přestěhovat, protože hlavně malá Kačenka už si dokázala poradit a dostala se ven za ohrádku. Báli jsme se, aby nespadli z terasy dolů, nemohli by se pak dostat ani zpátky. Nový větší a útulnější příbytek jsme dnes vystavěli v kotelně, odkud mají snadný přístup do celé zahrady. Nejvíce se to zatím zamlouvá malému Pumlíčovi (Vilíkovi), začal vše hned objevovat. Máma Lampička je z toho trošku nervózní, ale zpátky do pelíšku je nenosí, takže snad si zvykne.

Už jí zbývá jen pár posledních dní na výchovu svých dětí, v pondělí je totiž objednaná na kastraci. Koťatům stejně už napít od sebe nedává, papají sami, takže není žádný důvod k riskování dalších hladových kotěcích krků.

 

—————

Zpět


Kontakt

Bára Potůčková

Chotýšany 5

737830772